ΑΡΧΙΚΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

DEKKEPE - ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΥΡΚΩΣΤΑΣ

Εάν ψάχνετε μία αξιόπιστη επιχείρηση για να αναλάβει την μεταφορά των εμπορευμάτων σας σίγουρα η μεταφορική εταιρεία μας “DEKKEPE – Ψυγειομεταφορές Κυρκώστας” με έδρα την Σίνδος Θεσσαλονίκης μπορεί να σας εξυπηρετήσει και να φροντίσει ώστε να μείνετε πλήρη ικανοποιημένοι.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μεταφορών – ψυγειομεταφορών αλλά και τον σύγχρονο στόλο οχημάτων φορτηγών που διαθέτουμε, η εταιρεία μας, μπορεί να σας εξασφαλίσει την άμεση και ποιοτική μεταφορά των προϊόντων σας.

Συγκεκριμένα εκτελούμε:
-Μεταφορά φρέσκων φρούτων και λαχανικών
-Μεταφορά γαλακτοκομικών και τυροκομικών
-Μεταφορά αλλαντικών
-Μεταφορά κατεψυγμένων
-Παλέτα – Παλέτα μεταφορά σε Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο, Καρδίτσα και όλη τη Θεσσαλία.

Πρώτα απ’όλα ο πελάτης

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι συνεχείς προσπάθειες μας για όσο το δυνατόν καλύτερη παροχή υπηρεσιών με συνέπεια και αποτελεσματικότητα καθιστούν την «DEKK ΕΠΕ» μια εκ των πλέον αξιόπιστων μεταφορικών εταιρειών στο Ελλαδικό χώρο.

ΣΤΟΛΟΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Ο στόλος μας αποτελείται από 15 φορτηγά ψυγεία με θερμογράφους, που παρακολουθούν και καταγραφούν ανά πάσα στιγμή τη θερμοκρασία του ψυγείου μεταφοράς και μπορούν να μεταφέρουν φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα.

Οι ψυκτικοί θάλαμοι φέρουν FRC πιστοποίηση (βεβαίωση καταλληλότητας οχήματος μεταφοράς προϊόντων ζωικής και
φυτικής προέλευσης, νωπών και κατεψυγμένων). Επιπρόσθετα, τα φορτηγά διαθέτουν σύστημα ηλεκτρονικής παρακολούθησης GPS, για να ελέγχεται ανά πάσα στιγμή η πορεία της διαδικασίας.

Οι οδηγοί των οχημάτων του στόλου μας είναι έμπειροι καθώς έχουν στο ιστορικό τους πολλά χιλιόμετρα διαδρομών, τόσο στο εθνικό, όσο και στο διεθνές δίκτυο και φέρουν εις πέρας τη μεταφορά των προϊόντων όπως τους ζητηθεί.

Θέλετε και άλλες πληροφορίες για εμάς; Επικοινωνήστε μαζί μας.